Facebook Instagram

Beoordelingen van Tasty 2 Go Arcen

Recente recensies van Tasty 2 Go Arcen

5 sterren na 24 reviews

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke (grote) pokebowl - goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 22-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het heerlijk jammer dat er geen small is want ik ben een kleine eter.maar ik was aangenaam verrast. Aardige jongeman achter de toonbank

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect, was boven verwachting

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 11-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet helemaal goed gemaakt. Zelf maar wat omgewisseld. Maar smaakte heerlijk.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker en heel handig online te bestellen, top👌

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi-rijst was niet helemaal gaar, beetje knapperig nog van binnen. Verder was de extra portie wasabi over datum. Al met al lekker eten voor een eeelijke prijs

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Opzich goed gevulde pokebowls Maar de tonijn was niet goed gesneden, geen blokjes maar grote stukken met taaie gedeeltes.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers, lekkere plakrijst, super sappige mango en gare kip (goed gebakken), frisse mangosaus. Medium-portie is groot genoeg. Zeker aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Poke bowls waren super lekker

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Super service. Het eten wordt heel mooi en goed bereid. Vriendelijke eigenaar!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, en lekker (glutevrij)gegeten!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, echter de medium size is wel klein.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden allebei een sushi bowl besteld. We hadden nog getwijfeld of we medium of groot moesten bestellen, uiteindelijk voor groot gekozen. Ze waren erg lekker! Enige minpuntje was dat we bij ‘‘groot’ wel iets meer hadden verwacht, het was eigenlijk net iets te weinig om een volledige avondmaaltijd te zijn.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers eten, een aanrader!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, voldoende keus, ruime portie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker. Fijne service. Niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.